Alla inlägg den 1 april 2009

Av Cajsa - 1 april 2009 20:12

Rubriken syftar både på det vackra vädret (det smäller högt) och allt som har hänt efter jobbet. Jag har agerat taxi åt mina underbar, men just för tillfället till salu, barn!

Jag slutar 16.00 och jag fick med min en tjej i bilen hem. Hon vikarierade hos oss idag ( en personal till med magsjuka...). Vikarien bodde vid Hagavägen, vilket innebar en liten extra sväng för mig. Sedan hem och hämta Olle. Han tränar handboll 16.30-17.30 Tokig tid tycker jag, men i alla fall.... En annan mamma hade ringt, ringde upp henne och lovade att hämta dennes son på Hitorp. Fick i samma veva reda på att det jag lovat Lucas skulle ske 17.30 Hm..... Ringde mamma, hon svarade tack och lov ja till att hämta Olle och kompis. Skjutsa en till Hitorp och en till Pershyttan.

TACK MAMMA igen....:)


Lucas klass har samlat stjärnor under dagarna. Lite extra när  man har gjort något bra. Klassen har samlat tillsammans. Nu hade fröknarna fixat pizzakväll för att fira insamlade stjärnor. Väldigt mysigt tycker jag! Jag och en mamma till skulle hämta maten. Det var det som skulle göras 17.30 Ja ja, vi fixade det. Hämtmat för 1310kr!! Oj va mätta dom måste ha blivit. "Välkomna åter", sa pizzanissarna...

Undrar varför?


Hem och gjorde mat. Lax, ris och mangosås. Gott gott.


Här hade då Björn börjat städa. Det är ett måste eftersom det ska komma folk i helgen. Tur att min man tar sitt ansvar.... Han ska ju till Åland med jobbet, åker fredag, så det måste ske idag. Imorgon är det ju Örebro med mamma som gäller. Och det vill jag ju inte avstå för att städa!


Kl. 19.00 var pizzan slut och jag hämtade upp Lucas.


Nu har vi städat klart och kvällen ska avslutas med det bästa på tv!

Grey´s!!


Phu och suck, nu är jag trutt;)




Ovido - Quiz & Flashcards