Alla inlägg den 14 april 2009

Av Cajsa - 14 april 2009 21:44

Nu är det dax att vara tillbaka känner jag!!

Hoppas att alla har haft den påsk ni önskade att få. Vi har varit i stugan och arbetat hårt, men också njutit av att vara lediga:)

Hela påskafton eldade vi ris, krattade och rensade. Det var en underbar dag, soligt och skönt. Jag påpekade att Björn vart bränd på flinten och att han måste ha något på sitt huvud (mamma???). Han menade dock att det var av värmen från elden.....(karlar!)

Efter att ha duschat av sig på kvällen så var han fortfarande röd och bränd.  Jag behövde inte säga så mycket då! Jag hade alltså rätt igen;)


Vi bar ut badkaret ur stugan i somras. Vi tänkte att det skulle lösgöra lite plats i det trånga toa/badrummet. Nu åkte dock karet in igen eftersom det var omöjligt att duscha på en yttepytteyta, med lutning åt helsike. Tur att ingen har velat ha badkaret när vi har frågat(mohaha)!!!

Undrar vad grannarna tror om oss där ute!?

Vi hann också bli arga på killarnas trams ett par gånger. En av gångerna var den argaste vi någonsin har blivit. Kändes INTE bra, men ibland brister det. Tur då att man har den där spärren som gör att man inte slår till....

På det hela var det en underbar vistelse i vårat paradis:)


Idag har jag och grabbarna varit till Lek&Buslandet. Kul för dom, inte såååå kul för mig. Började dock läsa "Låt den rätte komma in" och det gjorde att tiden rusade iväg. Vilken bok!

Vi lunchade med min mormor efteråt. Hon hade gjort något med köttfärs med väldigt speciell smak. Det gick inte hem hos grabbsen så det fick bli Gyllene Måsen innan hemfärd;)

Det blir aldrig något beprövat hos min mormor utan det ska testas nya saker jämt. Så har det alltid varit och som barn var/är det väl inte alltid så kul...

Gulligt av henne ändå...


Nu ska jag lägga mig. Är ledig en dag till sedan är det allvar igen!


Vi ses snart!

Välkomna tillbaka!


Ovido - Quiz & Flashcards