Alla inlägg under april 2009

Av Cajsa - 7 april 2009 21:28

.... hände idag!

Jag var alltså på kurs i Lindesberg och där fanns folk från andra orter i vårat län. Ett par stycken kom från ett ställe där jag en gång hade en kurskamrat.

Oj, va rörigt det blev, men i alla fall. Denna kurskamrat hade jag otroligt roligt ihop med då jag gick en sk. kundstödsutbildning här i Nora. För några år sedan träffade en av mina vänner denna kvinna på nå´t säljparty av något slag. Jag fick då en hälsning från henne och blev så glad. Nu tänkte jag passa på att hälsa tillbaka.

Sagt och gjort. Jag frågade en av kvinnorna:

- Vet du vem ......... är?

-Ja, o ja!

- Å kan inte du hälsa till henne från mig?, säger jag då

- Va?

Nu börjar flera lägga sig i och undrar vad jag menar och babblade på. Då berättar dessa kvinnor att hon är död!!!!!

Dom frågade mig om jag inte visste. Jag förklarade hur jag kände henne och att jag inte hade en aning. 

Fy va hemskt! 

Hon var några år äldre än jag, hade två barn och massor av liv kvar att leva.

Usch, vilken konstig stämning det blev. Fy. Jag blir ledsen nu med. Fan!!! Det finns andra att ta om någon måste bort från denna jord!


Nu blev jag lite deppig. Det blir så mycket tankar när en så ung person rycks bort.


Långpromenaden var otroligt skön och givande! Ville bara avsluta med det efter detta inlägg.


Ta hand om varandra och tjafsa inte om småsaker. Tala om för dom ni älskar att dom är älskade och bryt upp från sådant som ni inte mår bra av. Hur unga eller gamla vi är vet vi aldrig när vår tid är över.....




Av Cajsa - 7 april 2009 18:02

Idag har jag och två av mina arbetskamrater varit i Lindesberg på kurs hela dagen. En mycket trevlig och bra kurs, men segt att sitta still inomhus en hel dag....

Nu ska jag gå långpromenad:)

Skönt!



Kanske kanske att jag återkommer senare.

Av Cajsa - 5 april 2009 20:23

jag har världens underbaraste make. Som om ni som följer bloggen inte redan har insett det:)

Nu ikväll erbjöd han sig att massera mig!!! Fram med massagebänken, av med kläderna och la mig i ett jehu. Ja, Björn monterade ihop bänken!


Nu är jag nymasserad. Helkropp med efterföljande omhållning. Kostnad? Inte vet jag. Kanske kommer det en räkning? Eller kanske måste jag motprestera? Hm... hur smart var detta egentligen?

Nejdå, ville bara tala om att Björn är underbar och har massageutbildning.


OCH detta är ingen kontaktannons för min man. Han är inte ledig! Punkt!


Gonatt, vi har ingen katt (eremitkräftor har vi dock...men det rimmar ju inte på gonatt;)) 

Av Cajsa - 5 april 2009 17:06

Mmmmmm marabou!

Björn kom hem från Åboresan igår. Han hade handlat med sig lite godis till barnen. Till mig hade han köpt deo. Lancome´s! 3-pack. Jag har slutat köpa dessa (dom kostar ca 150kr/styck) så jag blev såååå glad över hans omtanke. Eller så tycker han att jag luktar illa? Nej, jag vet att det var av kärlek:)

Han hade också med sig en 250g chokladkaka från marabou. Mintkrokant! Jag som älskar mint. När jag var gravid smällde jag i mig två långa kartonger med after eight inom loppet av någon dag eller två.....Inte trodde ni väl att jag menade på 9 månader?!


Äntligen blev det lite tennis idag:) Kände av att jag inte har rört på mig på ca 4 veckor.... Det var väldigt kul:) Få se hur mycket jag orkar lyfta med vänster hand/arm i morgon.


Nu ska jag kolla om det finns någon choklad kvar eller om jag inte har lämnat en endaste bit till mig!


Choklad är som balsam för själen och värmer kroppen så bra!



Av Cajsa - 4 april 2009 16:48

Lite bilder bara:


Av Cajsa - 4 april 2009 16:26

kanske inte låter så svårt, men är man 12 år och inte har blivit lössläppt (ev. fel ordval..?) i köket av sin mamma så kan det uppstå vissa saker....

Lucas skulle vara snäll och hjälpa mig igår eftersom det var en del som skulle hinnas.

systern fixade god mat och efter det skulle alltså sonen baka, kladdkaka i långpanna. systern sa att jag kunde gå och duscha så skulle Lucas få fixa och hon hjälpa.

När jag duschat färdigt stod kakan i ugnen:) Den ska stå inne 15 min och sedan 15min till på eftervärme. Jag tyckte den såg ofärdig ut när klockan ringde men lät den stå kvar . När eftervärmetiden var klar såg den fortfarande knepig ut. Drog på ugnen en stund till och tog sedan ut den. Nej men oj så den såg ut....

Kollade av med Lucas om alla ingredienserna var i....


-Mjöl?? Nej, mjölk hade jag i! 

Han har så bråttom ibland den sonen....


systern bakade ny.


Sov oroligt i natt. Stressar upp mig ang. att visa upp smyckena. Litar inte riktigt på att det jag gör är något att ha....

Nu är det över. Affärerna gick strålande som solen utanför fönstret och kanske är det så att jag gör fina saker?

Nu blir det ett pass framför datorn för att beställa nya sakero och även fylla på med sådant som tog slut. Har fått en del beställningar:)


Lägger upp bilder om en stund på godisbordet.


Pärlor och paljetter, spanjorerna har kastanjetter

Av Cajsa - 3 april 2009 08:04

Idag är det fredag och dagen började liiiite fel. Jag och killarna smög upp för att inte väcka Björn som skulle sova lite längre idag. Han ska ju till Åland och i hans ålder gäller det att vila sig i form...

Jag hetsade barnen så vi skulle komma i tid till skola och jobb. När jag svischade in på min avdelning var det redan två personal där. Börjar ana oråd...

Jag frågar om det är jag eller någon av de andra som är på rätt plats men vid fel tid. Fast innerst inne förstår jag vem som är fel!!!

-Ja...säger B, det är du som ska börja klockan 9.00


Men ååååååå. Detta innebär att jag jäktat i onödan, att jag och min älskade man hade kunnat njuta av en frukost tillsammmans och att jag ska tillbringa 1 timma mer på jobbet än vad jag skulle. Jag hade hunnit lite annat av allt som ska göras idag. Well well cykelställ. Jag ska inta ryggläge och andas djuuuupa andetag genom näsan till kl. 9.00


Efter jobbet ska jag:

-Baka en kaka (Björn skulle försöka hinna en innan han åker) OBS!! Detta är självförvållat, jag vet!! Har blivit erbjuden hjälp. Blir nog lite barnarbete i det Lindhedenska hemmet....

- Prismärka inför imorgon

- Plocka fram en del och plocka undan annat

- Laga mat

-Göra slingor på systern( haha, hon såg aldrig min barbie efter att jag friserat den)

- Lägga fram allt för mogondagen på ett inbjudande sätt.


Det kommer att lösa sig. Jag får hjälp av systern och killarna. Det är bara det att det blir bäst när JAG gör allt själv;) eller inte..... 


Igår hade jag en gemytlig eftermiddag/kväll tillsammans med min mor och syster:) Mamma var trött efter en butik, men vi kämpade på;) Min mamma har den fula ovanan att gå ETT steg in i en butik och utbrista:


- Ja, här finns det inget till mig. Var är dom stora storlekarna?? Men , gud det FINNS inget!!!


Så en stor portion med tålamod ska man ha för att shoppa med henne. Men jag antar gärna den utmaningen för det är kul tycker jag. Det liksom sporrar mig att hitta något! Och jag tror det fanns 3 par jeans och en skitsnygg jacka. Jackan ska hon dock inte ha att städa i eller gå på hundpromenader med... Det fanns även flera snygga överdelar, men är mamma osäker så ska hon inte handla. Det har jag lärt mig efter alla turer.


Jag själv fyndade en scarf som jag dragit i många gånger. Den kostade 130kr, vilket jag anser vara dyrt. Men efter många turer så betalade jag 49kr!!!! Tjoho va jag blev glad:)

Ett par korta jeans och ett par jeansleggings blev det också. Ja just, ett par vanliga svarta leggins oxå! Och en mascara! Och svarta fingervantar till barnen. Att ha mönstrade eller randiga vantar nuförtiden är bara så off!


Vet ni att mascaran jag har köpt i ett par år nu är uppe i 305 riksdaler!!!!

Men shit! DET är för dyrt tycker jag. Jag kollade av om dom hade något annat förslag och blev tipsad om en med samma egenskaper för blott 205kr.... Jag slog till för denna mascara har varit det bästa jag har haft. Jag blir nämligen inte svart under ögonen av denna. Det är Kanebo´s 38grader, men den var på tok för dyr så nu blev det alltså Clinic´s som tvättas bort i 39grader. Undrar om det är graden som reglerar priset??? hahaha. Eller daa, då skulle det vara tvärtom va??? Hoppas att jag blir nöjd!


Nu blev det ju inte mycket vila eftersom fingrarna hade massor av energi:)

Men nu säger jag tack och hej från mej 

Av Cajsa - 1 april 2009 20:12

Rubriken syftar både på det vackra vädret (det smäller högt) och allt som har hänt efter jobbet. Jag har agerat taxi åt mina underbar, men just för tillfället till salu, barn!

Jag slutar 16.00 och jag fick med min en tjej i bilen hem. Hon vikarierade hos oss idag ( en personal till med magsjuka...). Vikarien bodde vid Hagavägen, vilket innebar en liten extra sväng för mig. Sedan hem och hämta Olle. Han tränar handboll 16.30-17.30 Tokig tid tycker jag, men i alla fall.... En annan mamma hade ringt, ringde upp henne och lovade att hämta dennes son på Hitorp. Fick i samma veva reda på att det jag lovat Lucas skulle ske 17.30 Hm..... Ringde mamma, hon svarade tack och lov ja till att hämta Olle och kompis. Skjutsa en till Hitorp och en till Pershyttan.

TACK MAMMA igen....:)


Lucas klass har samlat stjärnor under dagarna. Lite extra när  man har gjort något bra. Klassen har samlat tillsammans. Nu hade fröknarna fixat pizzakväll för att fira insamlade stjärnor. Väldigt mysigt tycker jag! Jag och en mamma till skulle hämta maten. Det var det som skulle göras 17.30 Ja ja, vi fixade det. Hämtmat för 1310kr!! Oj va mätta dom måste ha blivit. "Välkomna åter", sa pizzanissarna...

Undrar varför?


Hem och gjorde mat. Lax, ris och mangosås. Gott gott.


Här hade då Björn börjat städa. Det är ett måste eftersom det ska komma folk i helgen. Tur att min man tar sitt ansvar.... Han ska ju till Åland med jobbet, åker fredag, så det måste ske idag. Imorgon är det ju Örebro med mamma som gäller. Och det vill jag ju inte avstå för att städa!


Kl. 19.00 var pizzan slut och jag hämtade upp Lucas.


Nu har vi städat klart och kvällen ska avslutas med det bästa på tv!

Grey´s!!


Phu och suck, nu är jag trutt;)




Ovido - Quiz & Flashcards