Alla inlägg den 12 juni 2009

Av Cajsa - 12 juni 2009 20:52

Rubriken är från Björns favvofilm, "Strul". I början av vårat förhållande ville han titta på den oftare än han ville gosa....not. Men han älskade den och pratade gärna med i replikerna, på alla dialekter och sjöng med i "Gullefjun" osv.

Idag har vi varit tillsammans i 15 år!!! 15 år och förlovade i 14 år!!! Helt otroligt vad tiden går fort när man har roligt!

Jag älskar den mannen!


Nu har killarna sommarlov, vilket är skönt för dom. Skolavslutningen igår var som en skolavslutning brukar vara. Rektorn pratar för döva öron, ungarna sjunger falsksång (för det mesta) så föräldrarna gråter och en å annan elev visar upp sina dolda talanger. Nejdå, det var jättefina sånger:) Återkommer med bilder.


Det blev ingen hårdrock i kyrkan. Förvånade? Nä, jag tänkte väl! Såhär sa fröken och rektorn i onsdags till  rockarna:


-"Vi vet att ni har övar massor och ser fram emot detta, MEN... vi fick veta det så sent och då var programmet redan gjort och nu får det inte rum. Tyvärr."


Till saken hör att texten plockade fröken fram för flera veckor sedan och rektorn godkände framträdande med vissa förbehåll. Textraden "school´s been blown to pieces" skulle ändras och en instrumental version behövdes. Detta fixade barnen, men det hade nog inte tanterna trott....


Va!!!! Vad vi vuxna kan va! Undrar hur många av oss som skulle godta en sådan sak! Men barn får stå ut med en hel del. Törra tanter! (Törr= Noramål för töntig, torr, tråkig...hahaha) 


Idag kom Björn och jag hem vid 13.20 och hittade två killar iklädda karlsonger, spelandes tv-spel... Dock var diskmaskinen urplockad!! Och första dagen kan man få slappa tycker jag.


Själv känner jag mig som 92 år ungefär. Krämpor, trötthet och annat som tär. Undrar om det är såhär jag ska ha det?

Har fått lite skön massage av min älskade man så nu ska jag krypa ner under täcket. Mina män kollar skitfilm igen.... Transporter 3. Oj, vilka skådespelare och OJ vilken story. Verkligen en film som griper tag och lämnar en tanke.... Hahhahaha!

Undra om jag ska låna en riktig film nån dag?


Till sist en underbar bild på oss som är så bra tillsammans. Ni kan ju se vem som trivs bäst... Hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 



Ovido - Quiz & Flashcards