Alla inlägg den 17 juni 2009

Av Cajsa - 17 juni 2009 21:32

Vi har en sk. Bobbo-bil. Alla i denna stad vet vad jag menar, men för er andra kommer här en liten lektion:

För att din bil ska bli en äkta Bobbo-bil ska du

  • inte städa den
  • inte tvätta den
  • packa allt skit/skräp du har i den
  • När den är full ställer du den på gården och fixar en ny...

En sådan bil har vi! Men nu slog det oss att det inte går att köpa en ny bil, så därför har Björn tvättat den och jag har dammsugit. Nu är det en "vanlig" bil ett par dagar å sedan börjar det om igen:) Slut på lektionen.


Idag har Björn varit till läkaren med Olle pga allergin. Han fick ju en allergisk reaktion för ett tag sedan. Vi har därför varit iväg för nya provtagningar för ett par veckor sedan. Dom ville kolla soja, jordnötter och björkpollen.

Idag kom alltså domen. Alla dessa tre produkter kunde läggas till listan över Olles allergi:( Trist för Olle.

Vi får inte vänta ut reaktionen nästa gång, utan måste åka akut direkt. Känns som om vi tog lite för lätt på reaktionen sist.... Ni som känner Olle känner ju till hans dramatiska ådra och därför är det ibland svårt att avgöra allvaret i det hela...:) Men men, nu vet vi vad som gäller. Är ju synd om han ska stryka med för att hans korkade päron tror att han spelar över liksom;)

En del nya mediciner blev det, en hel del pengar kostade dom. Men det är ju som det är.

Nu måste vi bli mer uppmärksamma på vad han stoppar i sig. Och Olle måste ta mer ansvar för allt detta. Basta!!


Lucas har varit med mig på jobbet idag. Han har ju varit med en annan gång och tyckte det var jättekul. Idag var han mest som en tyst tonåring som tycker att alla är lite puckade och han hade inte lust med så mycket. Tror ni han hade kul? Nopp, man får ju, som välkänt är, inte roligare än man gör sig.


Nu ska jag försöka komma i säng. Det blir alldeles för sena kvällar och imorgon är det midsommarfirande på jobbet. Då gäller det att svänga sina lurviga och äta sill, potatis och jordgubbar i ett rasade tempo innan alla barn gråter över spilld mjölk...


Efter jobbet bär det av till stugan:) Skööööööööööönt!


           Glad midsommar på er alla och på återhörande!

Ovido - Quiz & Flashcards