Alla inlägg den 16 juni 2009

Av Cajsa - 16 juni 2009 20:46

Eftersom killarna skulle hem till sin farbror på eftermiddagen idag och spela tv-spel och mysa så bestämdes det träff vid simhallen kl.17.45 JA, hela fotbollslaget skulle samlas där.


Lucas och Olle hade varit så duktiga här hemma idag:) Kanske dom förstod vad vi pratade om igår? Vi fick kasta bort mjölk och röja efter dom när vi kom från jobbet igår.... INTE KUL!


I alla fall så hade jag och Björn fixat fika och åkte ner för att möta upp.

Hela familjen packade in sig i bilen och allt var glatt. Jag kollade av med Lucas att allt var packat, han har ju glömt benskydd en gång....

-"skorna också?"

-"ja, skorna också, mamma!"

Framme i Lindesberg piper Lucas iväg med resten av laget för ombyte och vi går mot planen. Då ropar en av tränarna på Björn. 


LUCAS HAR INGA SKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Lucas är skitarg, ledsen och galet besviken på sig själv. Vi bestämmer oss för att inte åka och hämta skor, vilket tränarna vill. Det är ju några mil faktiskt. Lucas är galet galen och resten av familjen är tyst.


Han är mest besviken på sig själv, men även lite på sina elaka päron!

Han får vara arg. Vi är INTE det. Alla kan göra fel. "Learning by doing" heter ju en pedagogik. Den tillämpades ikväll:)

Jag upptäcker vad olika vi föräldrar är i dessa lägen. Björn blir lite tråkig faktiskt. Hur fostrar man en 40-taggare i trevligt beteende? Och i det där om hur man tilltalar andra, inte minst barn????  


Å vilken härlig familjekväll det blev;) 


Tjing tjong, fotbollssko

Av Cajsa - 16 juni 2009 12:41

Lite sol idag i alla fall, och vi får vara glada för den sol som blir.... Men jag är inte bitter;)


Igår blev det inget bloggande. systern kom upp och vi gav oss ut på promenad medan Lucas tränade fotboll. Skönt är det, men ont i kroppen och knoppen har jag:(


Det blev alldeles för sen sängång också. Lucas drog igång dvd:n med film frånnär killarna var små, för sjuttielfte gången.... Och varje gång blir vi sittande, skrattandes och med samma kommentarer som sist. Gu va fina ungar vi har!


Nu ska jag slappa bort mina sista minuter på rasten och sedan ta nya tag fram till 15.30


Eftermiddagen/kvällen kommer gå i fotbollens tecken. Lucas har match i Lindesberg och vi tänkte åka alla fyra, för en gångs skull. Ska göra fikakorg tänkte jag. Myskväll med familjen helt enkelt:)


Får se om det blir uppdatering senare annars blir det mer från mig i morgon.

Smart va;)


Kalsong stavas kalsong och inte karlsong!


Tjipp tjipp!


Ovido - Quiz & Flashcards