Alla inlägg under juli 2009

Av Cajsa - 10 juli 2009 10:54

Åååå i morse när jag vaknade sken solen in rakt i mina ögon. Sängen var sådär övervarm efter en natts vändande och vridande. Hur ska man ligga när hela hemmet är hett hett hett av sommarvärmen? Jag låg kvar en stund eftersom klockan inte var jättemycket. Men en sånhär soooolig dag duger det inte att sova och slappa. Nej, upp, äta frukost och packa strandväskan. Här ska solas, badas och njutas i värmen. ÄNTLIGEN!!!!

Vilket bad ska vi välja? Vilken bikini ska med? Är man rakad, insmord och redo för sooolen? Killarna är ivriga att få komma iväg. Kaffet är nerpackat och melonen uppskuren. Härligt!!!


Och då, just då, vaknade jag upp ur min fantasivärld och slutade drömma om sol, bad och nöjda ungar.... Va lätt det är att skriva vad skit som helst!!


Såhär var det när jag vaknade idag:

Mörkt, kallt som attan, regnet striiiilade utanför, bilarna på gatan avslöjade att det inte rörde sig om lite duggregn utan att det vräkte ner idag med.... Jag låtsades att jag inte var vaken utan försökte ligga kvar. Men regnet gör mig toanödig så jag tassade upp. Tass tass tass...

Brrrr, va kallt! Undrar var jag har mina duntofflor?!

Uähähähä, när ska detta ta slut? Jag lovar att inte klaga på värmen igen, bara den kommer tillbaka. Man kan lugnt säga att på min första semestervecka lös solen med sin frånvaro:) Hahaha, va kul jag är!!


Idag gör mannen sista arbetsdagen innan semestern. Hoppas att våra tre gemensamma veckor kommer att innehålla bättre väder. Jag menar, vi ska ju inte ens göra barn med varandra så vi kan lika gärna sola och bada....


Idag anländer min nya "kollektion" till Boa på stan:)


Nu duscha!

Av Cajsa - 9 juli 2009 21:20

Vill visa lite nyheter. Bilderna är lite stora eftersom jag vill att ni ska se ordentligt. Det är en hel del nya armband men på en av bilderna är det 3 barnhalsband.Håll till godo:)


Av Cajsa - 9 juli 2009 12:01

som var postat på Gotland. Jag blev så glad när jag läste det:) Vilka humorister jag känner.

Släng dig i brunnen nästa? Såhär stod det bl. a:

"Vi har sett muren men inga kineser"

"Vi ses när vi raukas"!

Snacka om kul! Adressen var också:

Fam Lindheden

Vapenaffären

Och det kom fram.... Vi bor, för er som inte vet, uppå Noras vapenaffär:)

Tack snälla galningar för kortet!


Idag har killarna fått finfrämmande. En av våra "gamla" grannar. Legot har dragits fram och det skapas till tusen. Jag är tydligen polisen med tillhörande pingvin....


Nu kaffe!

Av Cajsa - 8 juli 2009 19:53

Fick en liten dos av egokick idag. Har varit ifrån Facebook länge nu men av olika anledningar gjorde jag ett besök idag. Döm om min förvåning när jag fick syn på ett av mina alster på ett kort. Det var en som hade fått ett i present och stolt visade upp det för sina vänner på Facebook!


Mera sånt är bra!


Avslöjade en hemlis för min pappas fru idag. Den galne gubben har inte berättat att han är super på att göra landgång med en massa gott på. Saken är den att I är tydligen galen i räkmackor och detta förde hon på tal ikväll (dom gjorde ett oplanerat besök hit, vilket uppskattades i massor! TACK för det!).

Jag undrade då om inte min pappa hade bjudit henne på det någongång. Jag fick ett finger av pappa och han fick ett ilsket "PER-GUNNAR" av I!!!

hahahahaha!!! Han har tydligen ätit I:s landgångar och berömt dom och sedan hållit tyst om sin färdighet. Men nu är det slut med det! Hm.... undrar vad jag ska avslöja nästa gång vi ses....


Min pappa heter Per-Gunnar, men kallas ALDRIG det. Först nu då:)

Han heter Pappa, Pelle, Per eller morfar....

Mina barn undrade, i början av deras förhållande, om I visste att morfar hette Per-Gunnar när hon blev ihop med honom. Barn är ju för roliga va;) 


Nu duscha!


Schysst jobbat PG!


Av Cajsa - 8 juli 2009 11:35

Oj oj vad det är hektiskt att ha semester. Det är mycket att stå i;

Sova länge

Storhandla

Slappa

Städa

Och allt börjar på S….

Igår lämnade jag killarna hos farmor och for in till Marieberg för lite shopping. Det är ganska skönt att åka själv, men lite ensamt när man ska fika/äta. Då känner man sig lite bortkommen. Jag började med att ta ett varv inne på Marieberg, kollade reorna och så. På Lindex fyndade jag … inte mycket alls faktiskt. Jo, en BH till nedsatt pris, annars blev det en Bh till ordinarie pris och tre trosor.

Nu kom jag att tänka på när jag i tidiga tonåren hade varit in till Örebro och väl hemma skulle visa mina inköp…. Hahahaha!

Pappas ständiga kommentar: ”Å så en topp å trosa va?!”

Det var nämligen så att jag ALLTID köpte det. Än idag gör jag så, fast nu blir det BH då. Om jag inte hittar något som passar kan jag alltid ha underkläder och strumpor. Kalla mig galen eller annat, men så´n är jag.

En tur till IKEA blev det också. Fixade ram, gardintyg och lite annat som vi verkligen behöver;)

Avslutningsvis storhandlade jag på Willy's. Vilken skillnad på pris det blev. Vi brukar hamna runt 2-2500kr när vi handlar stort men nu blev det under 2000kr! Bra! Det kan bero på att Willy's erbjuder mat och inte en massa annat ”bra-å-ha”.

Nu ska jag packa ihop lite nytt och åka ner till ”NillasBod”.

 

Hoppas att solen återkommer snart för nu vill jag svettas igen. Eller nä, jag HATAR att svettas! Men jag gillar solen och värmen, för då går det att välja på att dö av värmeslag eller leta sig till skuggan och njuta. Nu är det bara brr-igt och jag fryser.

Har beställt nya visitkort vilka innehåller adressen till denna eminenta blogg. Detta gör att det snart kommer att finnas fler kort på mina smycken. På gott eller ont?

 

Tack för att du läser min otroligt intressanta handlarblogg. Mohaha!

  
Av Cajsa - 6 juli 2009 12:45

Nu är det alltså semester och regnet öser ner, det är kallt och jag har lamporna tända i mitt hem... SUCK!

Det gäller att inte gräva ner sig och se allt i svart;) Jag ska försöka vara kreativ här inne i alla fall. Nu ska jag sy en gardin till killarnas rum i stugan. Det ska bli en kappa i ljusgrått med vita underbara moln på. Jag har köpt tyget på en affär här i Nora. Gå dit vettja! "ÄrtaPärta" heter den och har massor av mysiga saker.

Jag har suttit vid datorn länge, länge idag. Har beställt nya saker att tillverka av:) Bl.a röda stora hjärtan. MYCKET läckra!

Senare ska jag föröka göra mer armband och köra ner till "NillasBod".


Killarna har sovit borta i natt och har fortfarande inte kommit hem.


Nu kaffe:)


Av Cajsa - 5 juli 2009 17:27

Jag har läst en bok som heter ”14 år till salu” och är nu riktigt riktigt upprörd, ledsen, chockad, äcklad, förbannad och väldigt frustrerad.

För er som inte läst den handlar den om en helt vanlig 14-årig tjej i en vanlig stad i Sverige, kanske nära dig. Hon har bra hemförhållanden och skolan fungerar bra. Hon har kompisar och älskar att vara i stallet. Allt detta går åt helvete efter den våldtäkt hon blir utsatt för när hon är på väg hem från stallet. Det är en jämnårig kille, som hon känner, som trasar sönder henne för alltid. Istället för att berätta, anmäla och bearbeta det som hänt tillsammans med familj och professionella väljer denna flicka att straffa sig själv genom att sälja sin kropp.  Hon anser sig inte vara värd någonting och genom sex tror hon att hon får ett värde….

Det som upprör mig mest är alla dessa förbannade idioter till män, och unga killar, som anser sig äga rätten till en ung flickas kropp.  Hur kan en man tycka att det är ok att ”sätta på” ett barn? Hur kan en man tycka att det är ok eftersom ”hon själv vill”?

Hur kan en man njuta så av att förstöra ett barns liv? Jag kan säga att jag hamnar i chock när jag läser om vad dessa idioter gör med detta barn. Vad dessa idioter tycker räknas till sex och samlag .

Hon delar in sina köpare i olika kategorier, som snäll, elak, obehaglig eller ingenting alls…

Snacka om att jag lever i en bubbla där jag inte kan tro vad som kanske händer nära mig. Kan det vara så att det i min närhet finns män som anser att det är ok att ha sex med unga flickor, med olika tillhyggen eller enbart sitt kön, för sin egen vinnings skull? Jag anser att även om en tjej säger ”ja” eller kanske verkar ”villig” så är det den vuxne mannens förbannade skyldighet att vara vuxen och säga NEJ!!! Det måste finnas tjejer i din egen ålder som har lite mer att erbjuda än ett snabbt, enkelt ligg, eller?

Jag tror inte att man i 14-15-16 års ålder vet vad man ger sig in i när man erbjuder gruppsex, avsugningar, att man finns till hands när det behagar mannen osv. Hur villig man än verkar…

Det är otroligt märkligt att läsa om att denna tjej sedan möter sina köpare på affären, hand i hand med sin fru eller tillsammans med sina barn i tonåren. Att hon är den som ska skämmas är för mig ofattbart!

Usch vad denna bok berör! Det är en bok som jag vill, och hoppas, att många läser denna sommar. Återkom gärna för en diskussion!

 Nu måste jag gå och andas och tänka snälla tankar om män. Påminna mig själv om att det finns bra män! Och låta bli att låta denna bok gå ut över min underbart omtänksamme man. Fast vet ni, att ens man är snäll och god tror nog de kvinnor som finns runt dessa idioter också!Det märks förresten på vädret att min semester börjar imorgon, Suuuuuuuuuck
Av Cajsa - 3 juli 2009 11:27



                                       Nu har jag semester!!!!

                En himlans massa grattiskramar till mig för det:)

                                    Detta är supersköööööönt!


Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ovido - Quiz & Flashcards