Alla inlägg den 9 februari 2009

Av Cajsa - 9 februari 2009 19:10

Måste bara berätta....

L var ju till Globen på LG Hockey Games igår. Han ringde sin kära mor och frågade om han fick köpa en mössa för 100 kr. Jag sa att det var OK. En mössa är ju bra att ha....

Döm om min förvåning när jag öppnade dörren sent på kvällen och möttes av denna syn( Ursäkta de röda ögonen! Ska lära mig att redigera det!!!):


Säger bara en sak- den sonen är barn till sin far:)

Av Cajsa - 9 februari 2009 17:58

Det var riktigt kallt när vi rullande hemifrån 06.40 idag. Bilen var liksom alldeles trög. Men iväg kom vi, vilket jag är glad för! Alltid trist med krånglande bilar.

Killarn åt som vanligt frukost hos deras snälla mormor. Jag vet att hon är segare än seg på mornarna så jag är mäkta förvånad över det hon gör för sina barnbarn varje måndag och tisdag. Tack mamman!

På jobbet passade vi på att vara ute med de "stora" barnen. Vilken härlig förmiddag! Sol, snö och pulkaåkning. Hahaha! Jag skulle visa ett barn va fint det är med snöänglar... Nu hör det till saken att mina termobrallor sitter så hårt så jag mår illa och får huvudvärk, stackars mig va! Jag gjorde en ängel, men när jag skulle upp så liksom fastnade jag, for bakåt (baktung? Jag???) och fick vältra mig på sidan och försöka komma upp. Vilken syn för gudarna!! Ängeln var inte så mycket att stoltsera med när jag väl kom upp! Barnet fattade dock principen...


Efter hemkomst, matlagning och gnabbande mellan syskonen bar det av till hockeyträningen med L. KL. 16.30 skulle han stå på isen. När vi nästan var framme ringde B och frågade om han kunde åka med hem. Hans cykelkedja hade inte bara hoppat utan GÅTT AV!! En cykel som är ca 3 månader gammal och köpt på en riktig cykelhandel för åtskilliga tusenlappar. Ska det vara så!? Nej, jag kastar den i soptunnan:)


Vecka 10 kommer spisen, hoppas inte hyresvärden har köpt grisen (i säcken)


Men näääää, dom blir bara värre och värre dom där slutklämmarna! 

Ovido - Quiz & Flashcards