Alla inlägg den 2 januari 2009

Av Cajsa - 2 januari 2009 21:45

Nu är det alltså ett nytt år med nya möjligheter!

Våran nyårsafton var otroligt skön och lugn. Jag och B tog en långpromenad medans killarna stack ner till farmor och farfar med lite grejer. Sedan tog vi sällskap hem med grabbsen. Väl hemma duschade vi och började med maten.

Tillförrätt åt vi en toast med röra. Röran bestod av kräftstjärtar, fraiche, rom, dill, citronmajonäs och rödlök. O hade marmelad och ost på sin....

Till huvudrätt var det kött, pressad potatis, svampsås och grönsaker. Olle åt inte kött utan kyckling....

Vi drack Herreljungas cider till maten, en utmärkt årgång på den tyckte vi alla fyra:)

Efterrätten bestod av gooooodis. Mmmmmm

Det gick åt mycket cider så till tolvslaget var det en del av oss som fick vatten. Det gäller att hushålla på så goda droppar. Killarna bjöd på fyrverkerier i lagom dos.


Nyårsdagen tillbringade vi till en del ute i stugan. Brrr va kallt det var, men vi arbetade oss varma. Vi tog rätt på äppelträdspinnarna som B sågade ne r i höstas. Vi skulle ansa lite, men B tyckte att det var så roligt att träden idag ser ut som sådana där riktiga spökträd. Inte mig emot! Det var riktigt skönt att vara ute tillsammans. Vi grillade god korv och åt dem i tunnbröd innan vi åkte hemåt.


Idag har vi umgåtts med goda vänner! Först åkte alla killar i gänget skridskor, jag och U spelade tennis och F var hos en häst och lekte med Lego...... Ehh?? Ja, i alla fall så var det inte katten som hette Lego:)

Vi fikade på Dalsta och sedan for vi hemåt och började med maten. Vännerna kom efter och delade Tacos med oss. En riktigt myyysig dag med andra ord!


Nu blir det sängen för imorgon är det hockeymatch och vi har hand om caféterian igen.



I feeeeeel good!

Ovido - Quiz & Flashcards