Alla inlägg den 25 januari 2009

Av Cajsa - 25 januari 2009 21:41

Jag gick inte på tennisen idag... Jag orkade helt enkelt inte. Känner mig trött och lite sliten.

Det satt hårt inne att skippa bland det roligaste jag vet! Men att ligga kvar i sängen lite längre lockade mer:)

Men nästa söndag är jag på G (hoppas jag)!


L har spelat match med -98:orna idag. Nora förlorade. Inte kul!

O har bara slappat. Han oroar sig för vaccinationen som sker på tisdag. Sprutor är nog det värsta han vet! Jag har bytt tid på jobbet för att vara med. Det är bara det att jag också verkligen HATAR sprutor. Jag håller mig dock lugn och stark när jag stöttar min älskade unge i detta ( oj vilken supermorsa jag låter som)!

Sedan är det ju så att när man är 10 år är det ingen höjdare att komma dragandes med morsan pga detta.... Knivig situation!


Säger man förresten "kalufs" nu förtiden, Mostern? Detta uttryck svängde sig O med häromdagen och jag kom att tänka på när Du var här och körde Guitar Hero.


Alla mina boys väntar och längtar här hemma! Nu är det ju klart att GuitarHero Metallica kommer om ca 2 månader!!! Wow och Tjiho vilken glädjeyra det blev:)


O har börjat med affärer på Blocket ikväll. Han har lagt ut PS2- spel, ett spel till NintendoDS och även sitt GameBoy advance med spel och andra tillbehör.

GB Advancekonsollen är redan såld!!!  400 svenska kronor! Pling Plong Långkalsong. O är lyckling som en lärka! Han ääääääälskar ju pengar.


För övrigt så har dagen varit behaglig med lite fikagäster och mysfilm med killarna. "Alvin och Gänget" blev det. Gullig liten film med riktigt amerikansk touch.


Nu blir det bingen för lite läsning innan ögonlocken slår igen. Jag läser Tusen strålande solar. En riktigt sorglig bok om muslimskt bortgifte av unga flickor, krig och annat elände:(


Ska nog bjuda in lite vänner och bekanta för en smyckesvisning  snart. Vi behöver lite flärd nu när våren snart är här. Mail kommer, och lite mer bilder på det jag gjort.


Uschabusch, kanske en liten dusch!?



Ovido - Quiz & Flashcards