Alla inlägg den 28 januari 2009

Av Cajsa - 28 januari 2009 18:37

Min dag startade 05.30 av att klockan ringde. Ja, det var jag som hade ställt den...

Jag skulle åka till Hallsberg för handledarträff. Vi pratade mellan 8.00 och 12.30, ungefär. Om jag ska bedöma av det jag hörde om de andra eleverna så är inte ”min” elev unik på något sätt.

Usch, jag blev irriterad när jag hörde hur det var. Ca 50 % frånvaro och en massa annat skit. Jag blir mörkrädd! Dessa ungdomar är vår framtid! Oj oj oj! Jag går inte in närmare på det som sas, men ni kanske snappar upp lite av vad jag menar.

Efter detta drog jag iväg till Marieberg för lite fönstershopping. Har inte någon ekonomi för utsvävningar direkt.  Jag skulle, snäll som jag är, kolla efter ett ps2-spel till O. Det fanns tyvärr inte så han blir nog lite besviken. Världen kanske går under?

Jag tog en sväng till KID. Dom har 50 % s rea. Vilken trevlig och snäll expedit det var som jobbade idag! WOW! Hon plockade fram snygga gardiner till sovrummet, och ”hittade” innerkuddar till mina fina fodral (som jag fick i julklapp av en förälder på jobbet!! ) Jag själv tog med ett underlakan och ett täcke -och- kuddset! Så nu alla ni (2st) som brukar sova kvar är det fritt fram! Nu slipper B och jag samsas om ett täcke när vi har gäster... Eller jag klarar mig, det är ju B som blir utan!  Mohahaha!!

Vilka priser!

Jag är jättenöjd och jätteglad över mina fynd! TACK till försäljerskan! Föresten så ska vi hitta på något stillsamt och trevligt nästa gång vi ses (inga sällskapsspel alltså). Snacka om kontakt!

 Igår tog ju O sin stelkrampsspruta. Vi fick gå först. Det var tur, för O satte sig på tvären, blev förbannad och höll för armen. Sköterskorna föreslog emlasalva (bedövning) och det var bra! Vi fick gå tillbaka till klassrummet i ca 30 minuter så salvan fick verka. Efter det gick det bra! Kan säga så här, O var inte ensam om att vara orolig...Det var väldigt stirrigt i klassrummet.

 Jag kommer så väl ihåg när vi tog den där himla sprutan. Alla snackade om hur stor sprutan var, att den stacks rakt in i muskeln och så vidare. En klasskamrat svimmade och blev lagd för vila i solariet. Det var bara det att solariet stod i samma rum som vi andra fick sprutan i! Gud vad pedagogiskt och psykologiskt. I alla fall så dras jag liksom tillbaka till min skolgång när jag är med killarna på sådana här saker.  Nu är det gjort och det är låååångt kvar till nästa spruta, i sexan är det dags igen.

 

Nu ska jag göra mat, sätta upp gardinerna, stryka, duscha, mysa, sova...

 Jag mår lite illa. Kanske för att mamma är dålig? Eller ska jag åka på skiten nu?

Uti nacken sitter acnen

(Snart är det slut på dessa lustigheter)
Ovido - Quiz & Flashcards