Alla inlägg den 9 maj 2009

Av Cajsa - 9 maj 2009 22:21

Tänk att Jarmo åt upp en eremitkräfta och att Angela bara hällde i flera flera stycken i en gryta och kokade dom!!!!!


Här hemma har vi tre stycken Spencer Robinson(han har nämligen klarat sig längst så vi la till ett efternamn), Bobby ( efter min morbror ityskland...) och Åke(varför? vet inte...)

Vi matar, oroar oss och sköter om. Och vad gör Jarmo??? Bara gapar och stoppar in, tuggar sönder och har mage att säga att:

-"Såná här blir det fler!"


Snacka om chocklördag! Robinson- Familjeprogram my ass!


G`natt

Av Cajsa - 9 maj 2009 18:11

Lucas hade säsongens första match idag. Vi klev upp 8.00, vilket all säkert vet är som döden för mig.

9.30 var det samling och avfärd mot Guldsmedshyttan. Vi hamnade dock i Stråssa till slut eftersom matchen var flyttad dit. Jag vet att Stråssa finns, men inte var det låg riktigt.Vilken naturupplevelse:)

Lucas sprang snabbt i sina splitternya snygga fotbollsskor. Vita innan match, nu inte så vita längre...

NPBK, alltså Nora, vann med 1-0! Riktigt roligt! Jag och Olle hade inte med oss något att sitta på så vi snikade lite filt och Olle tog sig en bulle:) Trevlig förmiddag med relativt bra väder.

På hemvägen tog vi "svängen förbi" Prästtorpet och Lucas köpte snygga skor till skolavslutningen. Samma storlek på både vänster och höger denna gång!!

Det var vårmönstring i Fornaboda. Många spännande, kissande människor efter vägen:)


Männen i familjen har svullat pizza, jag åt avocadosallad(åååååå va jag är bra!!!), Björn har målat skåpet en gång och är nu iväg för en andra målning. Det står en röd porsche i samma lokal som Björn sprutmålar skåpet.... Gissa om Björn blev nervös när det blev som ett dammoln av vit färg som spred sig över hela lokalen:)inklusive bilen...

Ägaren till porschen lugnade genom att tala om att färgen torkar innan den lägger sig på bilen och annat. Det ska gå att tvätta bort. Hoppas hoppas!!! Annars hade det blivit betydligt billigare att köpa ett nytt skåp än att bekosta en omlackering av en bil;)

Vi får väl se hur det går.


Olle har väntat på ett samtal från en kompis som skulle ringa när han kom hem. Suck! Snacka om jobbig situation...

Just nu är det mest en massa brottning och trams här mellan de .... Oj, nu ringer det!!!

Nä, det var inte han:(

Ja, brottning och trams var det alltså!


Ikväll blir det väl antagligen Robinson. Dock inte samma sak nu när Christian har åkt hem. Konstig typ han verkar vara, men kul att skratta åt. Vilka kommentarer...


Vill bara påpeka att jag saknar en tvättstuga. Så dammigt som vi har det här har vi aldrig haft. Det beror inte på hur jag/vi städar! Det beror på att kläder dammar något överdj.....! Usch!


Ha en bra lördagskväll alla ni!




Ovido - Quiz & Flashcards