Alla inlägg den 18 maj 2009

Av Cajsa - 18 maj 2009 20:38

Ibland känns det som om jag lever i en cirkusföreställning. Det är enbart clowner med...

Jag gick iväg från köket nu eftersom Björn sitter och jamar, Olle leker att smörkniven är ett lasersvärd och Lucas slevar in youghurt som ingen annan. Lucas beter sig väl relativt normalt ändå! Nu tror jag dom kör lite trumtestning på köksbordet också. Jag blir galen!


Jag och Lucas var på utvecklingssamtal idag. Vi gick igenom nationella provresultatet. Jag är supernöjd med min unge! Engelskan är det ämne som fungerar lite sämre. Svenskan och matten blev klart godkänt:)

Han har varit supernervös över detta, men i kväll hoppas jag att han känner sig nöjd med sig själv. Duktig kille!!


Olle hade med sig Nathalie hem efter skolan och sedan skulle jag lämna hem henne när Lucas blev skjutsad till fotbollen.Olle blev med vid körningen. Vi släppte av Natta först och sedan Lucas.Jag frågade Olle lite om sitt "umgänge" när vi blev själva. Då säger Olle:

-Men var är hon? Ja just ja, vi körde ju hem henne....


Hahaha! Ibland skrämmer den pojken mig;)


Förresten oroar jag mig för sommaren också. Kommer Olle ta av sig skinnjackan eller inte? Det är frågan det. Hela helgen har han haft den. Solen steker, Olle svettas så han blir illamående meeeeeeeeeen jackan sitter på. Han är lite knasig ibland.


Nu ska jag pussa godnatt och sedan gå och lägga mig med Amelia. Ja, Björn kommer väl också ligga där...Men men så är livet som gift!

Jag är som den där banken i reklamen:) "Byt inte, ha en till!"


Ska inte barn ha slutat att bitas när dom går i femte klass?


Hårer är tovigt, jag är glad kanske det skulle passa med choklad?


Ovido - Quiz & Flashcards