Alla inlägg under januari 2009

Av Cajsa - 6 januari 2009 11:30

...det är dagens datum. Detta innebär att idag är sista lediga dagen på länge. Imorgon smäller det för mig. Kl.11.00 börjar jag och slutar 15.30 Jag kanske inte ska sura?  Ganska skönt med mjukstart!

L har sovit hos farfar och farmor i natt. Det behövdes. L och O går varandra på nerverna hela tiden. Det har varit dåligt med andra kompisar och när det väl är någon som vill ses vill dom hellre softa i pyjamas hela dagen... O längtar till skolan. Han vill träffa alla kompisar igen. Idag har han i alla fall en polare här. L har tydligen kollat junior-vm med farfar i natt så han är pigg som en lärka!


Kl. 16.00 är det dax för revansch i tennis. Får se om det blir tjejerna mot killarna eller någon annan formation idag.


Jag drömde tom om tennis i natt. Vi hade hyrt hallen och när vi kom var det en jäkla massa folk där. Dom bildade liksom kö och trodde tydligen att vi skulle spela rundtennis allihopa! Jag blev så jäkla arg!!! Idioter! Jag tog i med min mest opedagogiska stämma och körde ut en efter en. Mina medspelare kom av sig och bara satt... Ååååååå! När alla obehöriga var ute så var det ca 10 minuter kvar av våran timma! Jag var galen men jag var den enda som var det, vilket upprörde mig ändå mer. Hahaha!!! Galet!

O ska till sin farbror, Tony, i eftermiddag och spela ps3. Mysigt tycker jag, att dom trivs ihop!


Tjo och tjim, nu är det slut på julklappsrim.... (på ett tag)


Just ja! Julen är ihoppackad! Granen är i sin kartong, stakarna och kulorna i lådan! Sköööööönt!

Av Cajsa - 4 januari 2009 13:15

Nu är det kallt tycker jag! Vi hade 19,5 minus utomhus i morse. Huvvaligen!

Jag brukar klaga på att vi har för varmt i lägenheten, men nu har bergvärmepumpen brakat och vi har elvärme.... Nu klagar jag över att det är för kallt:) B tycker att jag är som en riktigt gammal kärring! Hahaha, men det var faktiskt is på insidan av fönstrena!!!

Idag har vi spelat tennis. Jag, Björn, Ullis och Peter. Tjejerna mot killarna. Tjejerna vann......inte:( På tisdag smäller det igen, då ska vi ha revansch! Det var väldigt roligt.

Jag har inte så mycket att uppdatera er om känner jag. Kanske jag har bloggat färdigt helt enkelt? Jag vill ju att mina inlägg ska vara rappa, roliga och intressanta, men hur kul är det att läsa om vad vi har ätit, när vi lägger oss på kvällarna osv...

Nej jag ska komma på något spännande. Som kanske varför jag går under smeknamnet Pullan? Eller att jag har svåra inkontinensproblem, eller att B bedrar mig med andra...män?

Ja, det tål att tänkas på.

Hoppas ni förstod att det var skämt! Allt utom Pullan är falskt! Men jag berättar det en annan dag.

Nu ska jag fräscha till mig. Vi ska få mat hos mina svärföräldrar idag. Skönt och gott!


På med långfillingar om ni ska ut. En lurka på huvudet är inte heller fel. Det är dagens tips!



Av Cajsa - 2 januari 2009 21:45

Nu är det alltså ett nytt år med nya möjligheter!

Våran nyårsafton var otroligt skön och lugn. Jag och B tog en långpromenad medans killarna stack ner till farmor och farfar med lite grejer. Sedan tog vi sällskap hem med grabbsen. Väl hemma duschade vi och började med maten.

Tillförrätt åt vi en toast med röra. Röran bestod av kräftstjärtar, fraiche, rom, dill, citronmajonäs och rödlök. O hade marmelad och ost på sin....

Till huvudrätt var det kött, pressad potatis, svampsås och grönsaker. Olle åt inte kött utan kyckling....

Vi drack Herreljungas cider till maten, en utmärkt årgång på den tyckte vi alla fyra:)

Efterrätten bestod av gooooodis. Mmmmmm

Det gick åt mycket cider så till tolvslaget var det en del av oss som fick vatten. Det gäller att hushålla på så goda droppar. Killarna bjöd på fyrverkerier i lagom dos.


Nyårsdagen tillbringade vi till en del ute i stugan. Brrr va kallt det var, men vi arbetade oss varma. Vi tog rätt på äppelträdspinnarna som B sågade ne r i höstas. Vi skulle ansa lite, men B tyckte att det var så roligt att träden idag ser ut som sådana där riktiga spökträd. Inte mig emot! Det var riktigt skönt att vara ute tillsammans. Vi grillade god korv och åt dem i tunnbröd innan vi åkte hemåt.


Idag har vi umgåtts med goda vänner! Först åkte alla killar i gänget skridskor, jag och U spelade tennis och F var hos en häst och lekte med Lego...... Ehh?? Ja, i alla fall så var det inte katten som hette Lego:)

Vi fikade på Dalsta och sedan for vi hemåt och började med maten. Vännerna kom efter och delade Tacos med oss. En riktigt myyysig dag med andra ord!


Nu blir det sängen för imorgon är det hockeymatch och vi har hand om caféterian igen.



I feeeeeel good!

Ovido - Quiz & Flashcards