Alla inlägg den 2 mars 2009

Av Cajsa - 2 mars 2009 21:13

Lucas är iväg på tillfriskningsläger= Han är hos farmor och farfar och blir ompysslad. Strax före 21.00 igår ville han ringa farmor. Det får han ju såklart. Han berättade att dom hade vunnit matchen, att han hade blivit sjuk och att han skulle vara hemma själv när vi jobbade.... Detta ledde till att Björn fick skjutsa iväg honom till Barkvägen där Lucas skulle sova över. På så sätt slapp han vara själv! Kanoners!

Vi har varit där och pussats och lämnat nässpray nu ikväll. Han sover där i natt med. Vilken tur att vi har alla på så nära håll!


Olle tog med sig A  hem. Det är en mysig prick:) Eftersom A:s mor skulle träna hockey, och hans far skulle träna hans mor, stannade han till  20.45 ungefär. Jag fixade fram lite mackor innan han skulle hem. Det knackade på dörren och in kom fadern och lillebrorsan. LB knatade fram till bordet och bredde sig en macka! Hahahaha! Barn är så roliga! Han var hungrig, bordet var dukat och då är det väl bara att ta för sig! Jag blev paff och skrattade länge:) Det slutade med tre mackor. Skönt!


Många mackor om dagen, är det så bra för magen?! 

Ovido - Quiz & Flashcards