Alla inlägg den 28 mars 2009

Av Cajsa - 28 mars 2009 22:02

Ikväll släckte vi lite lampor här hemma, men inte kan det ha gjort någon nytta... Eller?  Alltså jag vet att det bara handlar om en liten grej för att påvisa för våra "bestämmare".

Hörde förresten att dessa svarta mjölkpaket som finns just för detta tillfälle drar mer energi att tilverka än de vanliga. Tål att tänkas på.

Att vi sköljer ur förpackningar med kallt eller varmt vatten innan vi åker med bilen för att återvinna och låter bilen stå på tomgång, medan vi kastar skräpet, för att slippa en kall bil..... Hm?!


By the way så caschade jag in drygt 1000kr på bytardagarna:)


Nu ska jag ställa fram klockan också. Sommartider hej hej!


Jag avslutar med ett recept på en himla god kycklingpaj. Jag har fått receptet av 40-åringen. Tack för det säger en mätt familj. Ja, det var ju inte det godaste Olle har ätit, men vad är det... Idag använde jag kycklingfilé (utan glasbitar) och det gick såklart lika bra!


                    Kycklingpaj

Pajdeg:3 dl vetemjöl100 gram smör 3 msk vattenBlanda och tryck ut i pajform

Fyllning:

3-5 dl strimlad vitkål

1 grillad kyckling i bitar

1 burk cremé fraiche

3 dl matlagningsgrädde

1 påse fajitas kryddmix

Riven ost

Bryn vitkålen i en stekpanna, häll sedan i alla andra ingredienser. INTE OSTEN!! Låt allt koka ihop tills det blir krämigt.Fyll pajskalet och strö över osten. In i ugnen ca 20-25 minuter på 200 grader

Servera med en sallad. Njut!



Av Cajsa - 28 mars 2009 11:58

idag vaknade jag 10.40

Men va! Hur kan jag sova så länge? Jag hostar ju så jag blir galen. Två kvällar har jag därför tagit cocillana-etyfin... Den underbara hostmedicinen med morfin:)

Kanske därför jag sov så gott så länge?

Det som är illa är att så mycket av dagen försvinner, men det som är bra är att Björn inte sover så länge. Han hade strukit all tvätt när jag kom upp och brunchen stod på bordet! I morgon hoppas jag på att golven är rena och toaletterna skiner;)


Nu ska jag försöka klä mig och åka ner till bytardagarna, förhoppningsvis för att hämta pengar....

Det blir ingen tennis denna helg heller:( Det går inte. Så fort jag anstränger mig kommer hostan etter värre och det är skit!


Måste bara säga att jag blev paff över att Magnus vann Let´s Dance! Jag var otroligt impad av Laila och Tobias fridans. Vackert som bara den. Det flåshurtiga numret efter det kom att kännas konstigt liksom. Ja ja, nu är det över. Kanske var det för att Magnus har utvecklats mest?


well well cykelställ, ut i snön och tumla runt så kanske grannarna börjar snacka strunt:)


Ovido - Quiz & Flashcards