Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Cajsa - 9 mars 2009 18:38

gör att jag blir trött. Killarna var vakna sent igår och kollade tv. Det har varit studiedag här idag, killarna har alltså varit lediga. När det var dags att sova var det allt möjligt konstigt med en viss herres säng, rum osv. Björn var uppe och tjatade och herrn gnällde.... Jag låg kvar med ett dunkande hjärta och morrande mage:( Ja, så kan jag känna:)

Det slutade med att jag låg i herrns säng och herrn i min... Björn låg i sin. Jag klagar INTE på Björn, nej jag klagar på fenomenet att sova i fel säng. DET är inte kul, skönt, avslappnande eller något annat heller. Idag är jag pga detta inte på mitt piggaste humör. Att jag vaknade med halsont, träningsvärk och värk i andra kroppsdelar pga en viss tid i månaden gör inte saken bättre....


Jag gick ner till Karlsängskolan i morse. Vi skulle på en föreläsning om matematik i förskolan. Intressant, även om det inte direkt var något nytt. Däremot fick vi mycket nya ideér, vilket alltid är bra.

Vilken härlig morgon! Lite sol, fågelkvitter och ganska behaglig temperatur:) Jag blev varm (läs svett) av min raska promenad och sedan när svetten började avta kom den kalla känslan. Brrr!

Sedan har jag frusit resten av dagen, ända tills jag tog en alldeles för varm,

alldeles för låååång dusch. Ni vet den där typen av dusch som gjorde ens föräldrar gaaaaaaaalna!

Min pappa lät t o m en ballofix sitta kvar efter att ha renoverat duschen på övervåningen hemma. Ballofixen fanns i badrummet på nedervåningen. När mina päron hade skrikit ett par gånger att:


- "Nu har du väl ändå duschat klart!"

och inget hände gick pappa in på badrummet och ströp varmvattnet med hjälp av denna ballofix ( kul ord därför upprepade jag det så många gånger som  möjligt). Jag tror att han sa :


-" Det var då själva fan!"  (Det sa min pappa ganska ofta)


Och vips så stängde vi av och var färdigduschade. Hahahaha!


Ja, en sådan dusch tog jag alltså idag. Det var skönt!


Nu ska jag ta en kopp te och lägga mig och läsa eller något annat skönt. Jag ska alltså fortsätta vara snäll mot mig själv:) Tack Cajsa för det!


Märk väl att detta inlägg växlar mellan negativitet och positivitet. Det är så livet är:)!!!


Kalla händer, fötter som is, det är liksom jag på något vis!


Rolig bild på min fina pappa: (Olle som har skojat till det lite....)

Ovido - Quiz & Flashcards