Alla inlägg under mars 2009

Av Cajsa - 18 mars 2009 22:01

Grey´s Anatomy är det enda jag följer på tv och jag fullkomligt älskar den serien! Ikväll var det starkt och varje gång avsnittet är slut så önskar jag att det skulle komma ett till direkt:)

Det här med Izzie och "spöket" blir jag dock lite irriterad på. Helt absurt! Det mest galna är hur hon har valt att ha sex med ett spöke framför dr. Karev!!!!

Nog om detta just nu!


Denna eftermiddag har också varit bra. Björn fick hit ett par gamla (gamla och gamla) arbetskamrater på fika, Olle testade handboll och var nöjd och jag solade. Skön dag:)


Jag cyklade till jobbet idag! Det gick bra, förutom att mina öron värker som attan:( Jag har otroligt känsliga öron så imorgon blir det pannband eller bomullstussar.

Jag köpte sådana där öronmuffar en gång. Dessa var liksom lösa. Man satte bara fast dom på öronen och det var inte rem  över huvudet. Smart! Ända tills vinden ven i en nerförsbacke....

Plop, plopp sa det så for dom iväg!!! Hahahaha, vilken syn:)  


Min arbetskamrat messade och talade om att hon hade blivit magsjuk! Hemska sjukdom:( Hoppas att jag klarar mig.


Nu blir det sängen, örona böj!


Jag sätter in bilden på dr Karev igen så ni förstår min frustration ang. Izzies val;)


Av Cajsa - 17 mars 2009 21:56

Mitt förra inlägg kanske gör att vissa tror att jag gillar mitt jobb för att jag får vara ute när det är sol. OM det vore så skulle det vara riktigt riktigt illa.


Jag är förskollärare och arbetar alltså bland barn. "Mina" är mellan 1-4 år. Jag arbetar som förskollärare för att jag älskar barn och för att jag vill förändra världen.EEEEEEE, det där om världen kanske var att ta i??? Men om jag kan göra föskoletiden till ett bra minne för de barn jag stöter på så är jag nöjd. Jag vill att barnen ska få en trygg, lugn och bra vardag den tid som deras föräldrar arbetar/skolar el. annat.


Sov gott, vakna torrt!



Av Cajsa - 17 mars 2009 20:56

Sol ute, sol inne, sol i sinne.... Eller hur det nu var:)

Vilken otroligt underbar dag. Just nu är det superhärligt att jobba med det jag gör. Vi var ute strax efter 9.00 i morse och gick in lagom till lunchen. Inte bara vädret gör arbetet bra, men detta underlättar efter en lång period med mycket kläder. När vi klär på mellan 10-15 barn, ska vara goda pedagoger och lära barnen att klä sig själva, är det skönare utan overaller och alla tillbehör. Vissa dagar är det dax att gå in när sista barnet kommer ut. Hahahahahaha:) Men vilka duktiga barn vi har!


Nu var det inte detta jag skulle skriva om utan om tiden efter jobbet. Barnen fick lite mellis av farmor idag och sedan stack Olle till en kompis. Lucas hade utomhusträning idag. Jag fick lite "egentid". Då passade jag på att baka kladdkaka i långpanna och skala potatis. KL.17.30 hämtade jag killarna på olika ställen och sedan handlade jag lite.

Jag och Olle gjorde laxburgare och potatismos. Mmmmm, det blev gott. Och enkelt att göra var det. Det passar mig perfekt!

Efter maten satt jag en bulldeg. Men wow!!! Vad har hänt tänker ni!

Jo, jag hade visst energi idag och då är det bäst att passa på, eller hur. Vem vet hur det är imorgon?


Jag kan säga att denna eftermiddag har varit den bästa sedan Franco dog. (mohaha va rolig jag är)

Och va roligt det är att baka i min underbara ugn! Allt blir klart samtidigt och det blir en jämn gyllenbrun färg på det hela!


I morgon ska killarna cykla till skolan och jag ska cykla eller gå till jobbet. Nu måste jag röra på mig!!


Baka å baka en kaka. Rulla å rulla en bulla. Å suss in i ugnen (Markooliolåt...)

Av Cajsa - 16 mars 2009 21:07

På söndagkvällar tittar vi på Beck i detta hem. Detta tittade resulterar i trötta människor på måndagsmorgonen.Lucas och Olle tittar inte men är zööömniga ändå! Nu är det kväll och jag är väääldigt trött.


Jag har klippt mig idag:) Ingen här hemma såg någon skillnad. Det är kanske så att bo ihop med tre grabbar?? När jag påpekade att lystern var tillbaka, luggen var kort och håret kändes friskt svarade Olle:

- Men så är väl alltid ditt hår!

Jag kollade på Björn och konstaterade att den pojken vet hur en slipsten ska dras!

Björn menade på att mitt hår bara behöver tvättas för att se bra ut....


Mamma och Christer (alias CF) kom på fika och inhandling av ett halsband. Mysig stund:)


Nu ska jag beställa lite nya godsaker och sedan nanna kudde.


En bra dag idag:)


Klippt var det här! 

Av Cajsa - 15 mars 2009 20:29

Nu har jag pärlat en stund, "vunnit" en kjol på Tradera och fått en kopp te av min man. Det känns lite bättre nu.


När jag har sådana dagar som idag är Björns roliga beteende tusen miljoner gånger mer irriterande..... Han kan konsten att retas!!! Ibland är det faktiskt så att jag försöker uppfostra 3 stycken här hemma. Jag blir galen!

Det är tufft att inte få medhåll utav den andre vuxna utan hela tiden känna att jag är den tjatiga som tycker och tänker en massa. Som vuxen, anser jag, måste man vara vuxen och inte barnens kompis. Som vuxen får man hålla inne med vissa saker och åsikter inför barnen. Som vuxen ska man föregå med gott exempel! Som vuxen har man ett ansvar att uppfostra våra barn till goda sociala medborgare. Detta gäller både våra egna barn och de barn vi har runt oss.


AAAAAAAAAAAAAAA, det var skönt:) Nu ska jag återgå. Min datatid är ute!


Over and out

Av Cajsa - 15 mars 2009 18:28

Det är inte det vi har gjort som har varit tråkigt. Nej, det är jag som har känts tråkig idag:( Ingen kul känsla....


Vi har fikat, ätit och fikat. På förmiddagen blev vi bjudna på fika hos Björns föräldrar. Lucas var på första fotbollsträningen och Olle var med oss. Olles Nintendo var också med. Solen öste ner och allt var toppen. Förutom jag! Irriterad och huvudvärk. Sedan åt vi god köttgryta och potatis här hemma och utanför fönstret sken solen som bara den. Gott och härligt men jag kände mig som en bitter ni-vet-vad.

Vi åkte till Ervalla på eftermiddagen, skulle hämta grejer och lämna grejer. Drack gott kaffe, åt underbar paj och åt helt superba goda saker med mariannegodis i...Receptet finns i Ingers huvud;) Ska kolla in det vid tillfälle!!

Solen sken fast klockan närmade sig 17.30 och jag kände mig spänd, otrevlig och allmänt skitjobbig.


Vi styrde hemåt och nu är Björn iväg och tränar. Blev erbjuden att hänga på men nää, jag stannar hemma och tjurar som värsta barnungen:( Kul jag är!

Jag är ju blek, förslappad, tråkig och en ren pina att vara idag. Vad konstigt det är!!!


Imorgon är en annan dag, ny vecka med nya möjligheter . Jag ska klippa mig, kanske sola och försöka rycka upp mig. Ska försöka börja gå igen och även tagga ner.


Jag har skickat ut en inbjudan till lite folk nu. Ska ha lite visning av smycken tänkte jag. Kanske det piggar upp mig lite? Är mycket tankar som snurrar om framtiden.... Tänk om jag kunde leva på min hobby, men hur vanligt är det?!


Nu ska jag dra mig tillbaka på kammaren och tänka över mina hyss. Hyssen som är att vara en tråååååkperson, vilket inte riktigt är jag. Jag vill inte vara så här.


Detta blev ett dystert inlägg, men kanske nödvändigt.


Tjohopp gummianka (Oj va krystat)



Av Cajsa - 14 mars 2009 22:06

Jaha ja, nu är det över för denna gång. Jag menar såklart årets omgång av den svenska uttagningen till eurovisionsschlagerfestivalen (oj va långt). Eller det kanske inte heter så längre?? Är det något annat namn nu? Ni hör ju vad insatt jag är:) Kanske ska jag inte ens yttra mig? Men här kommer mina tankar runt denna cirkus:


Jag måste säga att det blev lite av en skräll, rätta mig om jag har fel. Men det blir säkert inte sämre än att skicka någon av de andra... Jag är inte så optimistisk när det gäller denna tävling. Känns som om det var vääääldigt länge sedan det gick bra för Sverige. Men vem vet? Kanske det går kanon i år? Jag röstade åt killarna. Det var HEAT som var idolerna i detta hushåll. Kanske skulle jag ha lagt dom tre rösterna på af Ugglas istället??


Jag, mitt nöt, tog med mig la familia till Örebo idag. Smart efter en veckans sjukdom?? Näpp inte alls... Huvudet spränger och halsen är urusel:( Jag är inte riktigt kry än alltså. I morgon hoppar jag över tennisen. Ska försöka ta en promenad istället. Frisk luft kan ju inte skada?


Opera och pop kanske en bra soppa?

Av Cajsa - 13 mars 2009 17:36

Kan man ge dataförbud till en vuxen?

Jag måste nog göra slag i saken och dela ut det. Varje dag sitter denne vuxen alldeles för stor del av sin lediga tid vid datorn. Surfar på sidor bara för att. Letar inte efter något särskilt. Försummar sina barn och sin äkta hälft. Detta går inte längre. Kan man begränsa tiden bara? Max 1 timma/ dag. Tänk vad mycket annat som skulle hinnas med om inte datorn hade så jäkla stark dragningskraft på vissa! Vad som än ska göras så smits det in till datorn! JAG BLIR GALEN!!!

Vem ska göra allt som ska göras? Nej, det måste bli en ändring och det är nu!


Härmed lovar jag, Cajsa Lindheden, att enbart sitta 1 timma/dag framför denna apparat. Jag tar detta som en prövning i livet!


För vem trodde ni jag menade? Hahaha! Gu va ja ä roli!!


Ojojoj, dagens kvot är förbrukad så nu drar jag ur jacket!


adios amigos! Hasta la vista baby!

Trevlig helg!

Ovido - Quiz & Flashcards