Alla inlägg under mars 2009

Av Cajsa - 12 mars 2009 20:09

JAG SKA BLI FASTER IGEN!!!

Världens bästa Elsa ska bli storasyster och min bästa bror och hans bästa fru ska bli föräldrar igen!

Jag är glad som bara den för deras skull:)

Vi fick denna bild tillskickad oss i mobilen för en tid sedan:

Av Cajsa - 12 mars 2009 18:00


Av Cajsa - 12 mars 2009 17:28

råder i detta nu.... Det drabbar många människor och jag tror att vi alla är berörda på ett eller annat sätt.

Björn jobbar ju på ett riktigt skitföretag(ironi), han bygger toaletter. Det verkar vara ett bra företag och Björn trivs väldigt bra så den förra meningen var bara ett försök att vara lustig:9 Om jag lyckades? Det vet bara ni som läser.

Well well, för ett tag sedan fick några personer sluta på Björns jobb. Vi var glada att han slapp. Han har inte jobbat så länge +, och detta betyder mycket, att mannen jag älskar  är bland det stoltaste som går i ett par 39:or. Björn blev sur när kostnaden för fackavgiften sköt i höjden och gick ur facket OCH a-kassan.....GALET!!  Vid ett flertal tillfällen så talade jag om för honom vikten av att vara med i a-kassan. Vi vet alla varför det är viktigt, eller hur...

Björn, som anser att han oftast (läs ALLTID) har rätt slog båda sina döva öron till och struntade i vad jag kom med för sanningens ord. Smart?? Näpp!


Sedan kom denna lågkonjuktur med massor av uppsägningar och jag påminde om vad viktig a-kassan är. I november -08 tog mannen i mitt liv sitt förnuft till fånga och gick med i en a-kassa. Men, som de flesta vet måste du vara med minst 1 år innan du får stämpla. Börjar ni förstå var jag vill komma med detta inlägg??

Idag var det dax igen. 5 personer till ska bort. Inte många som beställer dyra toaletter i dessa dagar... Nu börjar det liksom brännas för herrn i huset!


Jag har ju gjort en kalkyl en gång på hur vi skulle klara oss i en kristid.(ett inlägg från 16 jan-09, väldigt läsvärt) Nu ska jag plocka fram den igen och Björn kanske blir tvungen att dra på sig klackskorna och fuskpälsen och bege sig ut på Prästgatan:)


Han kom med den smarta idén om att bosätta oss i stugan på knappt 50kvm ca 2 mil från sta´n.Men det ska jag säga att det gör jag INTE!


Förresten så mår jag fortfarande inte bra, men bättre. Det är bara det att jag har fått sådan jävulsk huvudvärk:(

Av ovanstående anledningar går den nog inte över idag...


Tack och hej från en ganska orolig mej

Av Cajsa - 11 mars 2009 12:24

Jag är hemma idag också:( Jag blir svett av att duscha, jag bävar för varje gång jag ska svälja och vet ni...svälja gör man ett stort antal gånger varje dygn!!

Kanske ska jag googla efter antalet gånger man sväljer per dygn?? Liksom lite snillen spekulerar....


Jag ska försöka plocka lite här hemma för att se hur det går, men jag blir hemma i morgon med. Vill inte smitta andra + att jag inte känner mig 100% och i mitt jobb måste man vara det.


Får se om jag skriver mer idag annars ses vi när jag mår bättre.... Det är inte så mycket att skriva om en dag som denna heller. Det är ju inte så att det händer massor när man är sjuk och instängd;)


Svälj, och ack va ont det gör:(

Av Cajsa - 10 mars 2009 20:31

Nu är jag sjuk.... Min frysattack visade sig övergå i feberfrossa! Usch!

Jag har ont i halsen och det strålar upp i öronen.....

Lucas hals har "tagit om". Han var till skolan idag men klagade på halsont när han kom hem. Olle har en andedräkt som är av en annan värld och jag frågade därför om han hade ont i halsen. Ja, det har han.

Björn hostar och har ont ihalsen,men han är så stor och stark så han jobbar ändå;)


Det blir ett samtal till VC imorgon. Måste kolla detta med halsfluss eller annat. Tror inte dom gör något, men eftersom Lucas har tagit om vill jag fråga.


Nu ska jag duscha och gå och vila lite igen, jag menar att det har jag ju inte gjort förut idag....Vilat alltså:)


Systern kom hem från Thailand idag! Mamma var in och hämtade henne vid tåget. Hon tog med sig en kasse hit med en massa roliga linnen och sjalar! Nöjd är jag, även om jag förväntade mig nikelinnen och fick lacoste:) Det var lite roligt för det var systern som "tjatade" om dessa fina nikegrejer, men jag är så glad för det hon köpte!!! Skönt att se att fler än jag är lite virriga....


Tack för mig febertjej!

Av Cajsa - 9 mars 2009 18:38

gör att jag blir trött. Killarna var vakna sent igår och kollade tv. Det har varit studiedag här idag, killarna har alltså varit lediga. När det var dags att sova var det allt möjligt konstigt med en viss herres säng, rum osv. Björn var uppe och tjatade och herrn gnällde.... Jag låg kvar med ett dunkande hjärta och morrande mage:( Ja, så kan jag känna:)

Det slutade med att jag låg i herrns säng och herrn i min... Björn låg i sin. Jag klagar INTE på Björn, nej jag klagar på fenomenet att sova i fel säng. DET är inte kul, skönt, avslappnande eller något annat heller. Idag är jag pga detta inte på mitt piggaste humör. Att jag vaknade med halsont, träningsvärk och värk i andra kroppsdelar pga en viss tid i månaden gör inte saken bättre....


Jag gick ner till Karlsängskolan i morse. Vi skulle på en föreläsning om matematik i förskolan. Intressant, även om det inte direkt var något nytt. Däremot fick vi mycket nya ideér, vilket alltid är bra.

Vilken härlig morgon! Lite sol, fågelkvitter och ganska behaglig temperatur:) Jag blev varm (läs svett) av min raska promenad och sedan när svetten började avta kom den kalla känslan. Brrr!

Sedan har jag frusit resten av dagen, ända tills jag tog en alldeles för varm,

alldeles för låååång dusch. Ni vet den där typen av dusch som gjorde ens föräldrar gaaaaaaaalna!

Min pappa lät t o m en ballofix sitta kvar efter att ha renoverat duschen på övervåningen hemma. Ballofixen fanns i badrummet på nedervåningen. När mina päron hade skrikit ett par gånger att:


- "Nu har du väl ändå duschat klart!"

och inget hände gick pappa in på badrummet och ströp varmvattnet med hjälp av denna ballofix ( kul ord därför upprepade jag det så många gånger som  möjligt). Jag tror att han sa :


-" Det var då själva fan!"  (Det sa min pappa ganska ofta)


Och vips så stängde vi av och var färdigduschade. Hahahaha!


Ja, en sådan dusch tog jag alltså idag. Det var skönt!


Nu ska jag ta en kopp te och lägga mig och läsa eller något annat skönt. Jag ska alltså fortsätta vara snäll mot mig själv:) Tack Cajsa för det!


Märk väl att detta inlägg växlar mellan negativitet och positivitet. Det är så livet är:)!!!


Kalla händer, fötter som is, det är liksom jag på något vis!


Rolig bild på min fina pappa: (Olle som har skojat till det lite....)

Av Cajsa - 8 mars 2009 21:10

Vilken familj jag har! Får man utsätta den enda kvinnan i en familj, på självaste "internationella kvinnodagen, för ett sådant skämt?


Nu ikväll skulle jag nattkissa lite och smet in på toan. Killarna borstade tänder och virrade runt, som vanligt....

När jag slår ner min stora häck händer det:


kkkrrrrrrrrrrrrrr!!!!!


-MEN SHIT!, skrek jag

In rusar Björn och skriker:

- Hade du sönder toaletten?


Mina skitgubbar, ja det är dom, hade lagt makaroner under toasitsen som kraschade ljudligt när jag slog mig ner....


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!


Kul! Verkligen jättekul!!!


Sov gott, makaron!



Av Cajsa - 8 mars 2009 16:37

Nej, min bollkontroll är kanske inte den bästa, men inte den sämsta heller. Eller???


På tennisen idag skulle vi trixa lite ansåg våran "fröken". Vi skulle bl.a studsa bollen mellan racket och golv OCH sätta oss ner på rumpan. Shit! Det var svårt. Ok, tänkte jag, jag ska fixa detta. Jaha, ja som om inte detta skulle vara nog så blev det mer avancerat... Nu skulle bollen studsa mellan golv och rack OCH sedan skulle vi först ner på rumpan och upp sedan ner på mage och upp och sedan på rygg och upp. Allt detta ggr 3 OCH bollen studsandes mellan rack och golv. Om jag klarade det? Eeeh, nej det gjorde jag inte... Trodde ni det, eller??? Jag gjorde alla fall som toppidrottarna brukar säga i intervjuer efter en tuff prestation, utan större framgång:


-"aaao, jag gjorde mitt bästa (flås flås) men idag räckte det inte ända fram.(flås flås) Idag var det andra som var starkare ååååååååeeee   aaaao  jag räckte helt enkelt inte ända fram.


reportern: -"Vad händer nu? Hur tänker du?"


-"aaaoeee, jag fokuserar ju på nästa söndag åååee då återkommer jag å gör mitt bästa (flås flås) Jag tar nya tag ååååeeee lägger dagen bakom mig. eeee, det är ju så att  eeee man är ju inte på topp jämt åååeee idag var det andra som var starkare....... Tack!" 8(flås flås)


Det jag ville säga är att jag gjorde mitt bästa idag!:=)


Idag har jag bakat en saffranskaka och Björn har gjort lasagne!!! Gott gott:)


Nu ska jag jobba lite innan jag ska fika med Almnor/Thybeck. Nice!


Studsa en tennisboll och låt den studsa, det finns lite där att putsa (på)!!



Ovido - Quiz & Flashcards